Vásárlói klubok

Amennyiben Önök az elmúlt években már saját diszkont kártya rendszert építettek fel, mind emellett szeretnék, hogy (leendő) kártyatulajdonosaik plusz 1073 helyen, például benzinkutakon olcsóbban vásárolhassanak, és/vagy szeretnék, hogy (leendő) kedvezményadóik plusz bő egymillió potenciális vásárlóhoz jussanak - ráadásul - úgy, hogy ebből Önöknek jelentős közvetlen majd forgalmi bevételük is származzon, akkor kérjük, olvassák el következő tájékoztatónkat:

A B2B üzleti koncepciónk szerint mi nem bocsátunk ki saját kártyákat, az országos hálózatoknál (is) elért kedvezményeket a Kibocsátó Partnereink a saját ügyfél-, munkatársi-, partner- vagy tagkártyájuk segítségével juttatják el a felhasználóikhoz. Az elfogadó-helyhálózat - és így a megtakarítási lehetőségek - folyamatos bővülésével (jelenleg 1073 kereskedőnél/szolgáltatónál átlagosan 11,4% a kedvezmény) egyre többen szeretnének tőlük kártyát vásárolni.

Kibocsátó Partnereinktől 5 féle diszkontszolgáltatást biztosító kártyát vásárolhatnak majdani kártyatulajdonosaik. EDC Light logós kártyát - egy éves érvényességgel - csak azok kaphatnak, akik azért legalább bruttó 2.999 forintot fizetnek. Classic logós kártyákhoz 9.999, míg Silver logós kártyákhoz az évi 19.999 forintot vagy attól többet fizetők juthatnak.

A legtöbb - elsősorban kiskereskedelemmel foglalkozó vagy helyi szolgáltatást nyújtó - cég azonban évi minimum bruttó 39.999 forintot fizet, ugyanis ekkora összegért cserébe már olyan EDC Gold logós kártyát is kaphat, amelyikkel nem csak közvetlenül megspórolhatja a befektetését, hanem számíthat a mi bő egy millió vásárlónk által generált jelentős többletforgalomra is. Ehhez csak arra van szükség, hogy a kártyáján lévő vonalkód-számot, valamint a publikálható adatait ezen oldalunkon megadja.

A kártyák igényelhetőségét legelegánsabb egy webshopon keresztül biztosítani, de a közvetlen értékesítőkkel dolgozó partnereink használhatják a mi kártyaigénylő alkalmazásunkat is. Az igénylés könnyen indítható mobiltelefonról is, így az értékesítő a folyamatot akár a "zsebéből" is elindíthatja úgy, hogy azzal a későbbiekben foglalkoznia nem szükséges, a rendszer automatikusan végig viszi a folyamatot. A szoftver nem csak automatikus pro-forma számla, majd - utalás után - köszönő levél küldésére képes, hanem - készpénz átvételére jogosult munkatársak esetén - a kiskereskedő azonnal csatlakozásához szükséges kártyakódot is real time legenerálja.

A Kibocsátó Partnereinknek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosítunk a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a kártyáikkal elért kedvezmények, valamint a vásárlásokkal generált jutalékok tételes megismerésére.

A fent említett adminisztrációs rendszerben a kártyakibocsátók bármikor megbízhatnak bennünket egyes kártyák - webshopban történő - értékesítésével is. (Egy példa ezen az oldalon megtekinthető.) Ez esetben a kártyadíjakat mi gyűjtjük be, azokat automatikusan legyártjuk, valamint a megrendelők számára postázzuk. Ezen bevételeket - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén a Kibocsátó Partnerének egyenlegén jelentetjük meg automatikusan, azokat a kártyakibocsátóink bármikor lehívhatják.

A kedvezményes vásárlási jog ára aloldalunkon láthatják, hogy mi egy kártya után maximum 5-10 százalék jogdíjra tartunk igényt. Ezen kívül kiadásként csak a a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel, mely nem lehet több bruttó 799 forintnál. (A ránk eső rész tovább csökken, ha az adott partnerünk egy nagyobb mennyiséget - a diszkont és/vagy a gyártás-szolgáltatásból előre megrendel.) A fentieken kívül egyszeri költség még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - az EDC logós kártyaterv(ek) elkészítése.

Sőt! További - folyamatos - bevételre számíthatnak a partnereink egyes, az ő Gold logós kártyájukkal csatlakozott kereskedők forgalmából is, amennyiben ők - extra reklámért cserébe - vállalnak minimum 3% mértékű jutalékfizetést is. Ezen bevételek egyharmadát automatikusan jóvá írjuk azon Kibocsátó Partnerünk egyenlegén, amely az adott Gold logós kártyát kibocsátotta. (Egy másik harmadot azon partnerünk kapja meg, amelynek a kártyájával az adott vásárlás történt.) A forgalmi jutalékokból származó passzív bevételek elérhetik a havi több millió forintot is!

Azokat a Kibocsátó Partnereinket, akiktől Gold logós kártyát is lehet vásárolni, reklámozzuk a Csatlakozzon menüpontunk alatt, illetve a telefonon érdeklődőket is erre az oldalra irányítjuk.

Minimális időt praktikus még áldozni a majdani kártyatulajdonosoknak a kedvezményekről való (költség)hatékony tájékoztatatására is. A legelegánsabb megoldás az, ha a partnerünk a saját weboldalába integrálja az EDC elfogadóhely-keresőjét, így támogatóinak nem kell átkattintatniuk a Euro Discount Club weboldalára. (Három on-line, illetve két print javaslat - a megvalósításhoz szükséges információkkal - a fenti linken megtekinthető.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják EDC logós kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át a CardDeal Kft.-nk szolgáltatási keretszerződését.

Ha szolgáltatásainkat megfelelő ár/érték arányúnak ítélték meg, valamint el tudják fogadni a keretszerződéseinkben található feltételeket, úgy kérjük, látogassanak el ezen oldalunkra. Miután itt megadták adataikat, automatikusan meg fogják kapni a keretszerződés azon példányát, amelyben az Önök által megadott adatok már szerepelni fognak. A keretszerződés nyomtatható, az - postázás útján - papír alapon is kölcsönösen aláírható.

FONTOS: A keretszerződés semmilyen konkrét megrendelést nem tartalmaz, ezért a regisztráció költség- és kötelezettség-mentesen elvégezhető. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.

Amennyiben bármilyen további kérdésük lenne, keressenek minket elérhetőségeinkenvagy töltsék ki a lenti kapcsolat felvételi űrlapunkat.

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat!

Az űrlap kitöltését követően egy munkanapon belül illetékes munkatársunk keresni fogja Önöket.