Többletforgalom

Amennyiben szeretnék, hogy közel kétszáz cég/szervezet közvetlenül is arra motiválja a hamarosan több mint két millió ügyfelét/tagját, hogy Önöknél vásároljanak, akkor kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót.

Üzleti koncepciónk szerint a következő 2x2 szintű besorolás szerint reklámozzuk Elfogadó Partnerink boltjait, szolgáltató helyeit:

1.1. Szóló üzletek

1 vagy 2 egységgel rendelkező kereskedők/szolgáltatók boltjai, szolgáltató-helyei a kereső weboldalunkon jelennek meg. (Kibocsátó Partnereink adatbázisunkat saját arculattal a weboldalaikba is integrálhatják.)

1.2. Üzlethálózatok

3 vagy több egységgel rendelkező kereskedők/szolgáltatók egységei fentieken túl feltüntetésre kerülnek a hálózatokat megjelenítő oldalon, továbbá logójuk szerepel az összes weblapunk bal oszlopában. A kártyakibocsátók a logóikat a kreatív oldalunkról - akár nyomdai minőségben - letöltve szerepeltetik saját weboldalaikon, továbbá - évente legalább egyszer - print kiadványaikban.

Kiemelt Elfogadó Partnerek

2.1. Szóló üzletek

1 vagy 2 egységgel rendelkező kereskedők/szolgáltatók boltjainak, szolgáltató-helyeinek az adatai a kereső weboldalunkon "kiemelt partner" megjelöléssel - világoskék keretben - a találati lista tetején jelennek meg. (Az elsőbbségi megjelenést Kibocsátó Partnereink a saját adatbázisaikban is szerepeltetik.)

2.2. Üzlethálózatok

Az 1.2. és a 2.1. pontban foglaltakon túl 3 vagy több egységgel rendelkező kereskedők/szolgáltatók logói fixen megjelennek Kiemelt Elfogadókat megjelenítő oldal tetején, valamint a főoldalon. A kártyakibocsátók a logóikat a kreatív oldalunkról - akár nyomdai minőségben - letöltve szerepeltetik saját weboldalaikon, továbbá - évente többször - print kiadványaikban.

A Kiemelt Elfogadó Partnereinktől - a kártyatulajdonosoknak biztosított közvetlen kedvezményen kívül - minimum 3% forgalomszervezői jutalékot kérünk, amelynek egyik harmadát (forgalomarányosan) automatikusan jóváírjuk azoknak a Kibocsátó Partnereink a pénzügyi egyenlegén, amelyek - az adott Kiemelt Elfogadó Partnernél - a többletforgalmat kártyatulajdonosaik vásárlásaival generálták. (E miatt az ilyen szintű együttműködéshez a vonalkódadatok elektronikus rögzítése és megküldése szükséges.) A jutalék másik harmada azon Kibocsátó Partnerünkhöz kerül, amelyiknek az EDC Gold logós kártyával az adott kis kereskedő Elfogadó Partnerünk lehet(ett).

Ezen - Kiemelt Elfogadó Partneri státuszt biztosító - együttműködés azért is bír jelentős forgalomnövelő képességgel, mert a vásárlásokról a 200 Kibocsátó Partnerünk több mint 800 vezetője kap minden(!) reggel 8 órakor automata tájékoztatást a Elfogadó Partnerünk nevével, a tranzakciók számával, valamint a várható jutalékuk összegéről. (A forgalmi jutalékok 2/3-át a rendszerünk automatikusan a megfelelő Kibocsátó Partnerünk pénzügyi egyenlegén írja jóvá, amit ők bármikor elkölthetnek (például kártyagyártás-szolgáltatásra), vagy - számlaküldés után - lekérhetnek.)

Ugyan a kért forgalomszervezési jutalék csak töredéke a biztosított kedvezmény mértékének, mégis akár tízszeres reklámot és forgalmat generálhat az által, hogy a Kibocsátó Partnereink közvetlenül is érdekelté válnak a Kiemelt Elfogadó Partnereink elfogadóhelyeinek a magas szintű, folyamatos reklámozásában.