Tájékoztatás

Amennyiben szeretnék (majdani) EDC logós kártyatulajdonosaikat tájékoztatni arról, hogy kártyáikkal hol vásárolhatnak kedvezményesen, úgy arra a következő megoldások állnak rendelkezésükre:


1. A honlapjukon

1.1. A kereső oldalunk belinkelésével
Amennyiben Önök a legegyszerűbb megoldást szeretnék választani, úgy elég, ha az ügyfeleiket/munkatársaikat/tagjaikat a www.edc.hu/kereso oldalunkra irányítják. (Esetleg még feltüntethetik a www.edc.hu/halozatok linkünket is, ahol a legalább három egységgel rendelkező elfogadóhelyek - csökkenő sorrendű táblázatban - tekinthetőek meg.)

Amennyiben "csak" az aktuális üzletszámot szeretnék automatizáltan megjeleníteni, és az Önök weboldala biztosítja a PHP kódok használatát, úgy illesszék be oldalukba a következő kódot:

<?php echo file_get_contents('https://www.edc.hu/elfogadohelyekszama.php') ?>

Az EDC Basic és Light EDC kártyákat is elfogadó üzletek számának megjelenítéséhez illesszék be oldalukba a következő PHP kódot:

<?php echo file_get_contents('https://www.edc.hu/elfogadohelyekszama.php?type=bl') ?>

Az EDC Silver és Gold logós kártyákra dupla kedvezményeket biztosító üzletek számának megjelenítéséhez illesszék be oldalukba a következő PHP kódot:

<?php echo file_get_contents('https://www.edc.hu/elfogadohelyekszama.php?type=sg') ?>

1.2. A - kereshető - elfogadóhelyek megjelenítésével
Sokkal elegánsabb azonban az, ha a kártyatulajdonosaik az Önök oldalán kereshetnek rá azokra a termékekre, illetve szolgáltatásokra, amelyeket olcsóbban szeretnének megvásárolni.

1.2.1. A kereső felületünk beágyazásával
Amennyiben Önök a saját oldalukon a legegyszerűbben (csak fekete-fehérben) szeretnék kereshetővé tenni az elfogadóhelyeinket, úgy illesszék be oldalukba a következő HTML kódot:

<iframe src="https://www.edc.hu/keresoframe" width="480" height="300" frameborder="0"></iframe>

Amennyiben a keresőben szeretnék a Basic/Light elfogadóhely-információkat is megjeleníteni, úgy a HTML kódban adják meg a bl=1 paramétert is:

<iframe src="https://www.edc.hu/keresoframe?bl=1" width="480" height="300" frameborder="0"></iframe>

A width és height paraméterrel állíthatják be a beágyazott kereső méretét.

1.2.2. Az adatbázisunk integrációjával
Amennyiben a programozási oldalunkon található paramétereket megküldik webes kollégáikhoz/partnereikhez, akkor ők meg tudják oldani, hogy a találati lista (is) az önök arculatát tükrözze. (Természetesen a megjelenítetett adatok mindig frissek lesznek, mert a keresőmotor minden egyes alkalommal a mi - folyamatosan frissített - adatbázisunkból fogja az információkat kinyerni.)

1.3. Néhány Elfogadó Partnerünk logójának a megjelenítésével
A három, vagy annál több egységes arculatú kereskedelmi egységgel vagy szolgáltató hellyel rendelkező Elfogadó Partnereink logóit feltüntetjük a weboldalaink bal oszlopában. Amennyiben a logókat (akár csak részben) Önök is meg szeretnék jeleníteni, úgy azokat a kreatívokat tartalmazó oldalunkról egyben letölthetik.


2. A nyomtatott kiadványaikban vagy külön katalógusban

2.1. Nagy felbontású elfogadóhely-logók

A nyomdai kiadványokhoz 300 dpi felbontású logókra van szükség, azokat szintén a kreatívokat tartalmazó oldalunkról tölthetik le. (Itt megtalálhatják az Euro Discount Club - nagy méretű - logóját is.)

2.2. A/5-ös formátumú katalógus (beltartalom)
Amennyiben a tőlünk is megrendelhető katalógus formátumához hasonló kiadványban szeretnék tájékoztatni kártyatulajdonosaikat, úgy csak a katalógusuk borítóját kell megtervezniük, a katalógus beltartalmát napra készen, automatikusan tudjuk az Önök számára biztosítani.

A formátum hasonlít az A/4-es méretben nyomtatható verzióhoz, a két különbség csak annyi, hogy egyrészt a méret minden esetben A/5-ös (148,5x210mm), másrészt nem csak a Silver (dupla), kedvezményeket is megjelenítő verzió választható, hanem a csak Classic (általános) kedvezményeket tartalmazó változat is. (Mindként oldalunkon a jobb alsó ikonra kattintva érhető el a - a régiós bontású - országos katalógus.)

Ha nem 1-es oldalszámmal kezdődő katalógusra lenne szükségük, mert például több előszót szeretnének írni, mint amennyi a Borító2-re elfér, úgy - jelzésüktől számított egy munkanapon belül - szívesen elkészítjük, illetve közvetlenül megküldjük, az igényelt oldalszámmal kezdődőt.

2.3. Manuális változáskövetés
Amennyiben az 1.2-es pontban található oldalunkról nyomtatott kiadványaikba is letöltik az adatbázisunkat (a webes munkatársaik/partnereik), úgy - az adatok frissességének érdekében - ezt minden alkalommal meg kell tenniük. Amennyiben ezt nem szeretnék (mert például a szerkesztés Önöknél több időt vesz igénybe), úgy ezen oldalunkon manuálisan is lekérhetik az elmúlt 1, 2 vagy 3 hónapban történt változásokat.


3. Belső (munkatársi) rendszerükben
EDC Gold logós partner-/támogatói kártyákat kibocsátó partnereink munkatársai nem tud(hat)ják, hogy ha az adott helyi szolgáltató vagy kiskereskedő elfogadóhely adatai pár nap után sem jelennek meg a kereső oldalunkon, akkor annak mi az oka. Mivel ez az információ a széles kártyatulajdonosi kör számára irreleváns, ezért csak ezen oldalunkon jelenítjük meg azon elfogadóhelyeket, amelyek adatait már megkaptuk, azokat jóváhagytuk, de az adott Elfogadó Partnerünk még nem töltötte fel a - postán megkapott, kiragasztott, lefotózott - kirakatmatricája fotóját. (Ezt ő regisztrációjakor - a Kártyaelfogadó Szabályzatunk 5-ös pontja szerint - vállalta.) Természetesen mi alkalmanként telefonon is figyelmeztetjük ezen hiányosság pótlására, de az nem hátrány, ha az adott munkatárs is emlékezteti erre alkalmanként.


Amennyiben a fentiektől eltérő ötletük vagy kérésük lenne, kérjük, keressenek, készséggel állunk rendelkezésükre.