Művészek

Amennyiben szeretnének többletbevételhez jutni Euro Discount Club logós (autogram-, rajongói-, támogatói- stb.) kártyák kibocsátásából, akkor kérjük, olvassák el a következő tájékoztatót:

Közismert, hogy a kisebbek közé tartozó magyar piacon egyre több tehetség igyekszik megélni képességeiből. Sajnos azonban a technikai lehetőségek fejlődése miatt (is) egyre kevesebben áldoznak pénzt jogtiszta CD-k, DVD-k vásárlására vagy például a filmszínházak látogatására. Ugyanakkor a rajongók sokszor meglepő dolgokra és akár anyagi áldozatra is hajlandóak, ha kedvenc együttesük, énekesük, írójuk, színművészük vagy például sportolójuk 1-1 fotójáról, autogramjáról vagy egyéb relikviájáról van szó.

Felismerve az előzőekben rejlő lehetőségeket azt javasoljuk Önöknek, hogy - a webshopjukban megvásárolható CD-ik, DVD-ik vagy pénzért letölthető anyagaik mellett - tegyék lehetővé, hogy rajongóik olyan bankkártya formátumú, az Önök arculatát tükröző, akár az autogramjukat (egyedi üzenetüket) is tartalmazó kártyákat is vásárolhassanak, amelyek mindennapi használatával többet spórolhatnának meg, mint amennyit a kártyákért fizettek. Ehhez csak arra van szükségük, hogy - már több mint száz céghez/szervezethez hasonlóan - Önök is a kártyáikra tervezzenek egy EDC logót. Ennek segítségével a majdani kártyatulajdonosaik több tíz országos kereskedelemi hálózattal együtt több mint ezer helyen - átlagosan 11,4%-al olcsóbban vásárolva - évente több tízezer forintot takaríthatnak meg.

A Kibocsátó Partnereinknek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosítunk a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a kártyáikkal elért kedvezmények, valamint a vásárlásokkal generált jutalékok tételes megismerésére.

A fent említett adminisztrációs rendszerben a kártyakibocsátók bármikor megbízhatnak bennünket egyes kártyáiknak - a mi webshopunkban történő - értékesítésével is. (Egy példa ezen az oldalon megtekinthető.) Ez esetben a például a rajongói kártyák árait mi gyűjtjük be, a kártyákat automatikusan legyártjuk, valamint azokat a rajongók számára postázzuk. Ezen bevételeket - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén a Kibocsátó Partnerének egyenlegén jelentetjük meg automatikusan, azokat a kártyakibocsátóink bármikor lehívhatják.

Egy ilyen együttműködés azért lenne igen jövedelmező, mert Önök miatt a kártya jelentős emocionális értékkel bírna a tulajdonosa számára, azt a tárcájában folyamatosan magával hordaná, hogy barátainak azzal folyamatosan büszkélkedhessen. Igazán akkor lenne a kártya pótolhatatlan érték a tulajdonosa számára, ha Önök adnának lehetőséget arra, hogy a rajongójuk megadhassa azt a - pár szavas - szöveget, amit a kártyán szeretne viszontlátni. Ehhez úgy kellene a kártyát megtervez(tet)niük, hogy az egyik oldalán maradjon egy olyan világosabb terület, ahová egy sötét színű alkoholos filccel felvihetik a szöveget. (Természetesen az egyedi gyártás során is felvihető bármilyen nyomtatott, vagy kézzel írtnak tűnő szöveg, de ennek alkalmazását nem tartanánk elegánsnak.)

Mi pedig hozzá tudnánk adni azt a racionális értéket (azaz a kedvezményes vásárlás lehetőségét), ami segítségével negyed-, fél vagy egy évente a rajongóik folyamatosan új kártyákat rendelnének, hiszen a következő kártya árát "előre" (akár többszörösen) megspórolhatnák. Amennyiben Önök nem csak egy, hanem több grafikájú kártyát készítenének (esetleges koncertenként/jeles eseményenként egy-egy újat), úgy valószínűleg sok rajongójuk lenne, akik azért is rendelnének negyedévente egy-egy új kártyát, hogy a lejárt érvényességű "kollekciót a vitrinjükben kiállíthassák".

A kártyákat természetesen fel lehet használni arra is, hogy a nézőket - akár magasabb árfekvésű - koncertjegyek vásárlására motiválják. Sokkal több fogyna azokból a jegyekből (akár már több hónappal az esemény előtt), amelyekhez olyan kártyát kapna a néző ajándékba, amellyel a későbbiekben több pénz takarítható meg, mint amennyibe a jegy(ek) került(ek).

A kedvezményes vásárlás jogának díja oldalunkon láthatják, hogy mi egy EDC logóval ellátott kártya után csak néhány tíz százalék jogdíjra és maximum 799 forint kártya-előállítási költségére tartunk igényt. Az Önöknél maradó hányad tovább növekedik (akár 90%-ra is), amennyiben...
  • EDC Silver/Gold logós kártyák megvásárlását is lehetővé teszik,
  • a kártyáikat a minimum árnál magasabb összegért értékesítik,
  • előre megrendelnek egy nagyobb mennyiséget a kártyáikból,
  • előre megrendelnek egy nagyobb mennyiséget a kedvezményes vásárlás jogából.

Az akár 80%-os árrések megtekinthetőek ezen - nyomtatható - infógrafikán is.

Egyszeri költségként jelentkezhet még a a kártyaterv elkészítése. Ezen kívül már csak a kártyák postázásának költsége merülhet fel, amelyek összege eltörpül a több tízezer forintos bevételek mellett.

Azokat a művészeket, akik kártyáik értékesítésével szeretnének hozzájutni az éves szinten kártyánként minimum bruttó hatezer forintot jelentő többletbevételhez, reklámozzuk weboldalunk Csatlakozzon menüpontja alatt.

A sikeres kommunikáció érdekében lehetővé tesszük partnereinknek, hogy az EDC Elfogadóhely-keresőjét a saját weboldalukba integrálják. (További 3 on-line és 2 print javaslatunk olvasható tájékoztatás oldalunkon.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják EDC logós kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át a CardDeal Kft.-nk szolgáltatási keretszerződését.

Ha szolgáltatásainkat megfelelő ár/érték arányúnak ítélték meg, valamint el tudják fogadni a keretszerződéseinkben található feltételeket, úgy kérjük, látogassanak el ezen oldalunkra. Miután itt megadták adataikat, automatikusan meg fogják kapni a keretszerződés azon példányát, amelyben az Önök által megadott adatok már szerepelni fognak. A keretszerződés nyomtatható, az - postázás útján - papír alapon is kölcsönösen aláírható.

FONTOS: A keretszerződés semmilyen konkrét megrendelést nem tartalmaz, ezért a regisztráció költség- és kötelezettség-mentesen elvégezhető. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.

Amennyiben bármilyen további kérdésük lenne, keressenek minket elérhetőségeinkenvagy töltsék ki a lenti kapcsolat felvételi űrlapunkat.

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat!

Az űrlap kitöltését követően egy munkanapon belül illetékes munkatársunk keresni fogja Önöket.