Kártyakibocsátóként
lojalitás növelés

A tagdíj többszörösével növelheti szervezete bevételét

Amennyiben valamilyen szakmai egyesületet vagy más hasonló szervezetet működtet, biztosan szeretne mindent megtenni azért, hogy tagjai a befizetett tagdíjért minél több előnyhöz juthassanak, így szívesebben maradjanak az egyesületnél, hasznosnak érezzék a tagságot, és mindig időben befizessék a tagdíjat.

A tagkártyák önmagukban nem nyújtanak elég előnyt

Ennek egyik már jól bevált eszköze a szervezet arculatát tükröző tagkártya, amely azonban általában nem nyújt elég széles körű előnyöket a tagoknak ahhoz, hogy rendszeresen maguknál tartsák és használják. Megoldást jelenthet, ha a szervezet további kedvezményeket próbál nyújtani a tagoknak az elfogadó partnerek számának növelésével, azonban a néhány ezer kártyatulajdonos nem jelent elég nagy potenciális vásárlóerőt a kereskedők számára.

Jutalékot kap az egyesület a tagok vásárlásai után

Szerencsére van egy másik megoldás, amelynek segítségével ráadásul még a szervezet bevételeit is növelheti. Ha egy szakmai szervezet, egyesület, kamara, önkormányzat vagy non-profit szervezet vezetőjeként csatlakozik az Euro Discount Club kártyakibocsátó partnereinek táborához, a tagdíj többszörösével növelheti az egyesület bevételét. Amennyiben ugyanis a tagoknak átadott kártyával az illető vásárol a kiemelt elfogadóhelyek valamelyikén, a kibocsátóhely forgalmi jutalékot kap.

A tagok garantáltan használni fogják a kártyát

Az EDC logóval ellátott tagkártyák természetesen megőrzik alapfunkcióikat és arculatukat is, mindössze tulajdonosuk sokkal szélesebb körben használhatja őket, és átlagosan 11,4 százalékos kedvezményt kaphat országszerte több mint 1000 elfogadóhelyen, az élelmiszerboltoktól kezdve a webáruházakig. Mivel a kártyával az egyesületi tag vásárlásaival évi több tízezer forintot spórolhat, garantáltan használni fogja a kártyát.

Az egyesületek számára a szolgáltatás 2/3 áron elérhető

A kedvezményes vásárlási jog alapára kártyánként mennyiségtől függően akár csak néhány száz forint, azonban ezt az egyesületek 2/3 áron vehetik igénybe. Ezen kívül már csak a kártyaterv elkészítése és a kártya előállítása jelent egyszeri költséget. Ráadásul az elfogadóhelyekről sem kell tájékoztatnia a tagokat, hiszen egyszerűen böngészhetnek közöttük oldalunk keresője segítségével. Csatlakozzon ön is egyesületével Magyarország legnagyobb létszámmal működő kedvezménykártya- rendszeréhez! Töltse ki az űrlapot, és sokszorozza meg a szervezet bevételeit!

Ön is szeretne lojalitást növelni?

Csatlakozzon MOST az Euro Discount Club partnereinek táborához!

Amennyiben Önök a kedvezményes vásárlási lehetőséget szeretnének biztosítani...