Kereskedők

Amennyiben szeretnék, hogy Önöktől saját arculatú EDC logós (például törzsvásárlói) kártyákat lehessen vásárolni, vagy szívesen használnák azokat promóciós eszközként, akkor kérjük, olvassák el a következő rövid tájékoztatót:

Üzleti koncepciónk szerint a kedvezményes vásárlási lehetőséget közvetve, a Kibocsátó Partnereinken keresztül - az ő ügyfél-, munkatársi vagy tagkártyájukon - juttatjuk el a vásárlókhoz. Azonban az elfogadó-helyhálózatunk - és így a megtakarítási lehetőségek - folyamatos bővülésével (jelenleg több mint ezer kereskedőnél/szolgáltatónál átlagosan 11,4% kedvezmény) egyre többen szeretnének tőlünk kártyát vásárolni.

Mi azonban a későbbiekben sem szeretnénk B2C rendszerben tevékenykedni (kizárólag B2B-ben), ezért inkább hajlandóak vagyunk a közvetlen bevételünk akár több mint 60%-áról lemondani azoknak a kereskedőknek/szolgáltatóknak a javára, akik az egyéni vásárlóikat - természetesen a saját arculatukat tükröző - kártyával kiszolgálják. Ez gyakorlatilag csak annyit jelent, hogy például a pénztárgépük mellé kitesznek egy olyan kínálót, melyben nem csak néhány tájékoztató található meg (a megrendelő űrlappal), hanem a kártyából látható egy mintadarab.

A kártyákat természetesen fel lehet használni arra is, hogy a kereskedők a vevőiket (minél nagyobb összegű) vásárlásra motiválják. Ha egy vevő például egy kabát megvásárlásán gondolkodik, akkor talán könnyebben meghozza pozitív döntését, ha a kereskedő a kabát mellé egy olyan ajándékkártyát ígér, mellyel több pénzt takarítható meg, mint maga a kabát.

A legfontosabb érték azonban a marketingadatok gyűjtésének lehetősége. Minden EDC logós kártya névre szóló, így a majdani tulajdonosának meg kell adnia nevét, illetve a postacímét (bár felkínálható az üzletben való átvétel lehetősége is). Mindemellett ma már teljesen természetes, hogy egy ilyen kártya mellé elkérik az illető e-mail címét vagy akár telefonszámát is.

A kártyák igényelhetőségét lehet akár egy webshopon keresztül is biztosítani, de a webes adminisztrációs rendszerünk segítségével a kártyakibocsátók bármikor megbízhatnak bennünket egyes kártyák - webshopban történő - értékesítésével is. (Egy példa ezen az oldalon megtekinthető.) Ez esetben a kártyadíjakat mi gyűjtjük be, a kártyákat automatikusan legyártjuk, valamint azokat támogatók számára postázzuk. Ezen bevételeket - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén a Kibocsátó Partnerének egyenlegén jelentetjük meg automatikusan, azokat a kártyakibocsátóink bármikor lehívhatják.

Az általunk üzemeltetett webshopos értékesítés esetén - a vevőknek egyedileg kiadott/megküldött kuponkódokkal - lehetőség van a kártyák árának akár 100%-os csökkentésére, amennyiben az vásárló éves (vagy akár egyszeri) vásárlásának összege meghaladta a kártyák minimumárának a dupláját, lásd: ezen oldalunk ezen oldalunk 1.2-es pont.

A kedvezményes vásárlás jogának díja oldalunkon láthatják, hogy mi egy EDC logóval ellátott kártya után csak néhány tíz százalék jogdíjra és maximum 799 forint kártya-előállítási költségére tartunk igényt. Az Önöknél maradó hányad tovább növekedik (akár 90%-ra is), amennyiben...
  • EDC Silver/Gold logós kártyák megvásárlását is lehetővé teszik,
  • a kártyáikat a minimum árnál magasabb összegért értékesítik,
  • előre megrendelnek egy nagyobb mennyiséget a kártyáikból,
  • előre megrendelnek egy nagyobb mennyiséget a kedvezményes vásárlás jogából.

Az akár 80%-os árrések megtekinthetőek ezen - nyomtatható - infógrafikán is.

A fentieken kívül egyszeri költség még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártyaterv elkészítése, illetve a kínáló(k) és mintakártya('k) - pár száz forintos - ára. Ezen kívül csak a kártyarendelő-tájékozatók, illetve a kártyák postaköltségének a - néhány tíz forintos - díja merül fel, de ezek már eltörpülnek a több tízezer forintos bevételek mellett.

Azokat a kereskedőket, akik szeretnének hozzájutni egy ilyen - a kártyánként minimum bruttó hatezer forintot jelentő - többletbevételhez, reklámozzuk a Csatlakozzon menüpontunk alatt, illetve a telefonon érdeklődőket is erre az oldalra irányítjuk.

Segíteni szeretnénk a kártyáikat is értékesítő partnerinket azzal is, hogy a munkatársaik esetében 100%-ban lemondunk a szolgáltatatási díjunkról, így ha számukra a cég EDC logós kártyákat szeretne biztosítani, azt jogdíj nélkül, csak gyártási költségen megteheti. Ebben az esetben minimum kétféle kártyagrafikát kell készíteni, amelyek elég, ha csak például "Törzsvásárlói Kártya", "Munkatársi Kártya" feliratokban térnek el egymástól.

Minimális időt praktikus még áldozni a majdani kártyatulajdonosoknak a kedvezményekről való (költség)hatékony tájékoztatatására is. A legelegánsabb megoldás az, ha a kereskedő a saját weboldalába integrálja az EDC elfogadóhely-keresőjét, így kártyatulajdonosainak nem kell átkattintatniuk a Euro Discount Club weboldalára. (Három on-line, illetve két print javaslat - a megvalósításhoz szükséges információkkal - a fenti linken megtekinthető.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják EDC logós kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át a CardDeal Kft.-nk szolgáltatási keretszerződését.

Ha szolgáltatásainkat megfelelő ár/érték arányúnak ítélték meg, valamint el tudják fogadni a keretszerződéseinkben található feltételeket, úgy kérjük, látogassanak el ezen oldalunkra. Miután itt megadták adataikat, automatikusan meg fogják kapni a keretszerződés azon példányát, amelyben az Önök által megadott adatok már szerepelni fognak. A keretszerződés nyomtatható, az - postázás útján - papír alapon is kölcsönösen aláírható.

FONTOS: A keretszerződés semmilyen konkrét megrendelést nem tartalmaz, ezért a regisztráció költség- és kötelezettség-mentesen elvégezhető. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.

Amennyiben bármilyen további kérdésük lenne, keressenek minket elérhetőségeinkenvagy töltsék ki a lenti kapcsolat felvételi űrlapunkat.

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat!

Az űrlap kitöltését követően egy munkanapon belül illetékes munkatársunk keresni fogja Önöket.