Kamarák

Amennyiben szeretnének saját arculatú EDC logós tagsági igazolványokat vagy - ha ez a külalaki követelmények miatt nem lehetséges - társkártyákat kibocsátani, akkor kérjük, olvassák el a következő rövid tájékoztatót:

Manapság - több más szervezethez hasonlón - egyre több kamara törökszik arra, hogy tagjaik számára minél több szolgáltatást tudjon nyújtani a (kötelezően) befizetett tagdíjukért cserébe.

Ennek egyik jól bevált eszköze a tagkártya, amit már több száz kamara, illetve egyesület (szövetség, társaság stb.) bocsátott ki az elmúlt években. A saját arculatú kártyák ugyan teljes egészében a szervezet arculatát tükrözik, de szélesebb körben nem jelentenek előnyt a kártyatulajdonosok számára, így - mivel azokat nem használják naponta - gyakran a fiók mélyén végzik. Nem tudnak hatékonyan versenyezni a többfunkciós kártyákkal (személyi, jogosítvány, bankkártyák stb.) a tárcába kerülésért, illetve ott maradásért.

Több szervezet ezért elkezd külső elfogadó partnereket szervezni, de hamar problémát okoz a szaktudás hiánya, illetve hogy néhány (tíz)ezer kártyatulajdonos nem jelent elég nagy potenciális vásárlóerőt a - főleg hálózati - kereskedők számára.

A megoldás: EDC logó elhelyezése a (tag)kártyákon. Ez lehetővé teszi, hogy a kártya - alapfunkcióját megőrizve - több mint ezer kereskedőnél/szolgáltatónál átlagosan 11,4% kedvezményt biztosítson a kártya tulajdonosa számára. A kártya napi használata éves szinten több tízezer - vagy akár több mint százezer - forintos megtakarítást hozhat, ami többszöröse lehet annak, amit tagsági díjként fizettek.

Közvetlen megtérülés: Az EDC logós kártyákat kibocsátó cégek/szervezetek a kiemelt elfogadóhelyeknél történő kártyahasználat után forgalmi jutalékokat kapnak, ezért - több ezer (tag)kártya kibocsátása esetén - a közvetlen bevétel meghaladhatja (akár többszörösen) a kártyaprojektbe fektetett összeget. (Ezen - akár több tíz millió - forintokról nem szükséges, hogy közvetlenül a kamara állítson ki számlát, az összegek egy cég vagy egy alapítvány által is lekérhetőek.) A kártyakibocsátók vezetői minden reggel 8 órakor egy-egy automatikusan generált napi jelentésben is megtekinthetik az aktuális pénzügyi egyenlegüket, illetve az előző nap forgalmát.

A kamarák dönthetnek úgy is, hogy nem csak a tagjaiknak szeretnének kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítani, hanem a támogatóiknak szeretnének diszkont vagy akár forgalomnövelő szolgáltatást biztosítani egy - EDC Gold logós - "köszönő" kártya segítségével. A támogató programunkról minden információ megtalálható ezen oldalunkon.

Az EDC a Kibocsátó Partnereinek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosít a (tag)kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a kártyáikkal elért kedvezmények, valamint a generált jutalékok tételes megismerésére.

A fent említett adminisztrációs rendszerben a kártyakibocsátók bármikor megbízhatják az EDC-t egyes kártyáik - webshopban történő - értékesítésével is. (Egy példa ezen az oldalon megtekinthető.) Ez esetben a tag- és/vagy támogatói díjakat az EDC maga gyűjti be, a tag- és/vagy támogató kártyákat automatikusan legyártja, illetve a tagok és/vagy támogatók számára postázza. Ezen bevételek - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén az EDC Kibocsátó Partnerének egyenlegén jelennek meg automatikusan, azokat a kártyakibocsátók bármikor lehívhatják.

A kedvezményes vásárlási jog alapára kártyánként - a kibocsátott darabszámtól függően - csak néhány ezer (vagy akár csak néhány száz) forint, de a kamarák 2/3-os kedvezménnyel vehetik igénybe a diszkontszolgáltatást. Ezen kívül kiadásként csak a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel. A fentieken kívül egyszeri költség még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártyaterv elkészítése.

Minimális időt praktikus még áldozni a majdani kártyatulajdonosoknak a kedvezményekről való (költség)hatékony tájékoztatatására is. A legelegánsabb megoldás az, ha a kamara a saját weboldalába integrálja az EDC elfogadóhely-keresőjét, így tagjainak nem kell átkattintatniuk a Euro Discount Club weboldalára. (Három on-line, illetve két print javaslat - a megvalósításhoz szükséges információkkal - a fenti linken megtekinthető.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják EDC logós kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át a CardDeal Kft.-nk szolgáltatási keretszerződését.

Ha szolgáltatásainkat megfelelő ár/érték arányúnak ítélték meg, valamint el tudják fogadni a keretszerződéseinkben található feltételeket, úgy kérjük, látogassanak el ezen oldalunkra. Miután itt megadták adataikat, automatikusan meg fogják kapni a keretszerződés azon példányát, amelyben az Önök által megadott adatok már szerepelni fognak. A keretszerződés nyomtatható, az - postázás útján - papír alapon is kölcsönösen aláírható.

FONTOS: A keretszerződés semmilyen konkrét megrendelést nem tartalmaz, ezért a regisztráció költség- és kötelezettség-mentesen elvégezhető. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.

Amennyiben bármilyen további kérdésük lenne, keressenek minket elérhetőségeinkenvagy töltsék ki a lenti kapcsolat felvételi űrlapunkat.

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat!

Az űrlap kitöltését követően egy munkanapon belül illetékes munkatársunk keresni fogja Önöket.