Vásárlóként
megtakarítás

Vásároljon olcsóbban több mint 1000 üzletben!

Ahhoz, hogy pénzt takaríthassunk meg, nem kell engednünk a minőségből: biztosan ön is folyamatosan kutatja, hol vásárolhatja meg a kívánt terméket, vagy veheti igénybe a kiválasztott szolgáltatást olcsóbban egy vonzó akció vagy kedvezmény jóvoltából. Ezzel a módszerrel sokat spórolhatunk, hiszen egy több ezer forintos termék esetén akár már 10 százaléknyi kedvezmény is számít.

Nonstop kedvezmények

Sokkal kényelmesebb lenne, ha nem kellene mindig az akciókat figyelnünk: ha biztosak lehetnénk benne, hogy bármikor betérhetünk egy üzletbe, és ott mindig kedvezményesen vásárolhatunk. A különböző törzsvásárlói, pontgyűjtő- és kedvezménykártyák lehetőséget adnak erre. Ha ott lapul a kis kártya a pénztárcánkban, nem kell akciókhoz és határidőkhöz kötnünk a vásárlást, illetve hamarabb elindulnunk a munkahelyünkről, hogy még zárás előtt eljussunk a boltba az akció utolsó napján.

Egyetlen kártyával 1233 üzletben vásárolhat olcsóbban

Ennél már csak az lenne egyszerűbb, ha egyetlen kártyával vásárolhatnánk kedvezményesen több helyen. Így annak veszélye sem áll fenn, hogy a sok kártya nem fér el a tárcánkban, így pont azt hagyjuk otthon, amelyikre szükség lenne. Az Euro Discount Club Magyarország legnagyobb létszámmal működő kedvezménykártya-rendszere; már 15 éve működik sikeresen, egyre több elfogadóhellyel, és időközben cégcsoporttá nőtte ki magát. Mára több mint 1 millió kártyatulajdonos vásárolhat EDC logós kártyájával országszerte mintegy 1067 üzletben, szolgáltatóhelyen és webáruházban, átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban.

Az akciós termékekre is jár kedvezmény

Az országban egyedüliként klubtagjaink az elfogadóhelyeken az akciós termékekre vagy szolgáltatásokra is megkapják az alapkedvezmény minimum felét, így évi több tízezer forintot takaríthatnak meg vásárlásaik során, legyen szó akár a napi bevásárlásról, akár egy új műszaki cikk beszerzéséről. A kártyabirtokosok kényelme miatt kizárólag olyan kártyaelfogadó partnerekkel működünk együtt, akik garantálják a kínált kedvezmény azonnali jóváírását. Ha kíváncsi rá, mennyit takaríthat meg az EDC-kártyával, böngéssze át az elérhető kedvezményeket összesítő táblázatunkat.

Igényeljen kártyát, vagy keressen az elfogadóhelyek között!

Ha ön is szeretne EDC-kártyát, melynek birtokában több mint 1000 üzletben vásárolhat kedvezményesen, vegye fel a kapcsolatot kibocsátó partnereinkkel! Ha pedig már van kártyája, a kereső segítségével egyszerűen és gyorsan megtalálhatja az önhöz legközelebb eső kártyaelfogadó helyet, ahol olcsóbban beszerezheti a kívánt terméket.

Ön is szeretne EDC logós kártyát?

Szerezzen be egyet lenti partnereinktől!

Ha szeretné az Elfogadó Partnerek által biztosított kedvezményeket igénybe venni (vagy - Gold logós kártyabirtokos kereskedőként - nagyobb forgalomra szert tenni), akkor két dolgot tehet:

Ellátogat azon Partnereink webshopjába, akiknél mód van EDC logós partner, rajongói vagy támogatói kártyák megvásárlására:

Ellátogat a Kibocsátó Partnereinket tartalmazó oldalunkra, és megtekinti azon cégeket/szervezeteket, akik már EDC logós kártyákat bocsátottak ki az ügyfeleik/tagjaik számára. Ha úgy dönt, hogy Ön is vásárol terméket/szolgáltatást az ott található for-profit cégektől, vagy tagja lesz valamelyik non-profit szervezetnek, akkor - minden többletköltség nélkül - Ön is kap egy EDC logós kártyát az adott Kibocsátó Partnerünktől.