Cég

Amennyiben szeretnének saját arculatú EDC logós ügyfél- és/vagy munkatársi kártyákat kibocsátani, akkor kérjük, olvassák el a következő tájékoztatót:

A mai szoros piaci versenyben egyre inkább előtérbe kerül az ügyfelek megtartása, illetve toborzása, valamint a munkatársi lojalitás erősítése.

Ennek egyik jól bevált eszköze az ügyfél-, illetve munkatársi kártya, amit már több ezer cég bocsátott ki az elmúlt években. A saját arculatú kártyák ugyan teljes egészében a kibocsátóról szólnak, de szélesebb körben nem jelentenek előnyt a kártyatulajdonosok számára, így - mivel azokat nem használják naponta - gyakran a fiók mélyén végzik. Nem tudnak hatékonyan versenyezni a többfunkciós kártyákkal (személyi, jogosítvány, bankkártyák stb.) a tárcába kerülésért, illetve ott maradásért.

Több cég ezért elkezd külső elfogadó partnereket szervezni, de hamar problémát okoz a szaktudás hiánya, illetve hogy néhány (tíz)ezer kártyatulajdonos nem jelent elég nagy potenciális vásárlóerőt a - főleg az országos - kereskedők számára.

A megoldás: EDC logó elhelyezése a kártyákon. Ez lehetővé teszi, hogy a kártya - alapfunkcióját megőrizve - több mint ezer kereskedőnél/szolgáltatónál átlagosan 11,4% kedvezményt biztosítson a kártya tulajdonosa számára. A kártya napi használata éves szinten több tízezer - vagy akár több mint százezer - forintos megtakarítást jelenthet, ami többszöröse lehet annak, amit egy ügyfél a termékért/szolgáltatásért fizetett.

Közvetlen megtérülés: Az EDC logós kártyákat kibocsátó cégek/szervezetek a kiemelt elfogadóhelyeknél történő kártyahasználat után forgalmi jutalékokat kapnak, ezért - több ezer kártya kibocsátása esetén - a közvetlen bevétel meghaladhatja (akár többszörösen) a kártyaprojektbe fektetett összeget. A kártyakibocsátók vezetői minden reggel 8 órakor egy-egy automatikusan generált napi jelentésben is megtekinthetik az aktuális pénzügyi egyenlegüket, illetve az előző nap forgalmát.

Az EDC a Kibocsátó Partnereinek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosít a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a kártyáikkal elért kedvezmények, valamint a generált jutalékok tételes megismerésére.

A fent említett adminisztrációs rendszerben a kártyakibocsátók bármikor megbízhatják az EDC-t egyes kártyáik - webshopban történő - értékesítésével is. (Egy példa ezen az oldalon megtekinthető.) Ez esetben a kártyadíjakat az EDC maga gyűjti be, azokat automatikusan legyártja, valamint a majdani tulajdonosai számára postázza. Ezen bevételek - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén az EDC Kibocsátó Partnerének egyenlegén jelennek meg automatikusan, azokat a kártyakibocsátók bármikor lehívhatják. (Ezen szolgáltatást akkor hasznos igénybe venni, ha a kártyakibocsátó a majdani kártyatulajdonosának a vásárlásához például lapelőfizetést ígért vagy olyan szolgáltatást, amit később a kártyája használatával vehet igénybe kedvezményesen vagy akár díjmentesen.)

A kedvezményes vásárlási jog ára kártyánként - a kibocsátott darabszámtól függően - csak néhány ezer (vagy akár csak néhány száz) forint, amin kívül kiadásként csak a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel. A fentieken kívül egyszeri költség lehet még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártyaterv elkészítése.

Minimális időt praktikus még áldozni a majdani kártyatulajdonosoknak a kedvezményekről való (költség)hatékony tájékoztatására is. A legelegánsabb megoldás az, ha a kártyakibocsátó cég a saját weboldalába integrálja az EDC elfogadóhely-keresőjét, így az ügyfeleknek, munkatársaknak nem kell átirányítaniuk az Euro Discount Club weboldalára. (Három on-line, illetve két print javaslat - a megvalósításhoz szükséges információkkal - a fenti linken megtekinthető.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják EDC logós ügyfél- és/vagy munkatársi kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át a CardDeal Kft.-nk szolgáltatási keretszerződését.

Ha szolgáltatásainkat megfelelő ár/érték arányúnak ítélték meg, valamint el tudják fogadni a keretszerződéseinkben található feltételeket, úgy kérjük, látogassanak el ezen oldalunkra. Miután itt megadták adataikat, automatikusan meg fogják kapni a keretszerződés azon példányát, amelyben az Önök által megadott adatok már szerepelni fognak. A keretszerződés nyomtatható, az - postázás útján - papír alapon is kölcsönösen aláírható.

FONTOS: A keretszerződés semmilyen konkrét megrendelést nem tartalmaz, ezért a regisztráció költség- és kötelezettség-mentesen elvégezhető. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.

Amennyiben bármilyen további kérdésük lenne, keressenek minket elérhetőségeinkenvagy töltsék ki a lenti kapcsolat felvételi űrlapunkat.

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat!

Az űrlap kitöltését követően egy munkanapon belül illetékes munkatársunk keresni fogja Önöket.