Agglomerációs települések

Amennyiben szeretnének saját arculatú EDC logós városkártyát (községkártyát stb.) kibocsátani, akkor kérjük, olvassák el a következő tájékoztatót:

Az elmúlt években már több tíz önkormányzat bocsátott ki kerület-, illetve városkártyát az általa támogatni kívánt lakosai (nyugdíjasok, nagycsaládosok, szociálisan rászorulók stb.) számára. A cél az volt, hogy a helyi kereskedőket, illetve szolgáltatókat - forgalomnövekedést ígérve - meggyőzzék arról, hogy különböző kedvezményeket biztosítsanak a kártyatulajdonosok számára.

Egy ilyen program indítás után azonban hamar kiderül, hogy problémát okoz a humánerőforrás hiánya, illetve nem megfelelő szaktudása, valamint az, hogy néhány (tíz)ezer kártyatulajdonos nem jelent elég nagy potenciális vásárlóerőt a - főleg hálózati - kereskedők számára.

A megoldás: EDC logó elhelyezése a kártyákon. Ez lehetővé teszi, hogy a kártya - alapfunkcióját megőrizve - több mint ezer kereskedőnél, illetve szolgáltatónál átlagosan 11,4% kedvezményt biztosítson a kártya tulajdonosának. A kártya napi használata éves szinten több tízezer - vagy akár több mint százezer - forintos megtakarítást eredményezhet használója számára.

Ezzel a lehetőséggel eddig Budapesten II. Kerület, Erzsébetváros, Pesterzsébet, Terézváros kerületek éltek, valamint Hajdú-Bihar megyében Berettyóújfalu önkormányzata. (Az első linken az ő kártyáik grafikái is megtekinthetőek.)

Amennyiben a település szeretné, hogy a helyi szolgáltatók, illetve a kiskereskedők a több mint egymillió EDC logós kártyatulajdonos vásárlásával is többletbevételhez jussanak, úgy számukra EDC Gold logós kártyát is bocsáthat ki. A kártyák - csak a település vállalkozóinak - díjmentesen is adhatóak, de mód van arra is, hogy az Önkormányzat (vagy egy alapítványa) csak néhány tízezer forintos támogatásért cserébe segítsen helyi szolgáltatóknak és kiskereskedőknek a forgalomnövelésben.

Közvetlen megtérülés: Az EDC logós kártyákat kibocsátó cégek/szervezetek a kiemelt elfogadóhelyeknél történő kártyahasználat után forgalmi jutalékokat kapnak, ezért - több ezer kártya kibocsátása esetén - a közvetlen bevétel meghaladhatja (akár többszörösen) a kártyaprojektbe fektetett összeget. A kártyakibocsátók vezetői minden reggel 8 órakor egy-egy automatikusan generált napi jelentésben is megtekinthetik az aktuális pénzügyi egyenlegüket, illetve az előző nap forgalmát.

Az EDC a Kibocsátó Partnereinek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosít a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a kártyáikkal elért kedvezmények, valamint a generált jutalékok tételes megismerésére.

A fent említett adminisztrációs rendszerben a kártyakibocsátók bármikor megbízhatják az EDC-t egyes kártyáik - webshopban történő - értékesítésével is. (Egy példa ezen az oldalon megtekinthető.) Ez esetben a kártyadíjakat az EDC maga gyűjti be, azokat automatikusan legyártja, valamint a majdani tulajdonosai számára postázza. Ezen bevételek - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén az EDC Kibocsátó Partnerének egyenlegén jelennek meg automatikusan, azokat a kártyakibocsátók bármikor lehívhatják.

A kedvezményes vásárlási jog ára kártyánként - a kibocsátott darabszámtól függően - csak néhány ezer (vagy akár csak néhány száz) forint, de a agglomerációs települések - mivel jelen pillanatban teljes lefedettség csak a fővárosban érhető el - 1/3-os kedvezménnyel vehetik igénybe a diszkontszolgáltatást. Ezen kívül kiadásként csak a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel, illetve egyszeri költség lehet még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártya grafikai tervének elkészítése.

Minimális időt praktikus még áldozni a majdani kártyatulajdonosoknak a kedvezményekről való (költség)hatékony tájékoztatatására is. A legelegánsabb megoldás az, ha az önkormányzat a saját weboldalába integrálja az EDC elfogadóhely-keresőjét, így a lakosoknak nem kell átkattintatniuk a Euro Discount Club weboldalára. (Három on-line, illetve két print javaslat - a megvalósításhoz szükséges információkkal - a fenti linken megtekinthető.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják EDC logós kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át a CardDeal Kft.-nk szolgáltatási keretszerződését.

Ha szolgáltatásainkat megfelelő ár/érték arányúnak ítélték meg, valamint el tudják fogadni a keretszerződéseinkben található feltételeket, úgy kérjük, látogassanak el ezen oldalunkra. Miután itt megadták adataikat, automatikusan meg fogják kapni a keretszerződés azon példányát, amelyben az Önök által megadott adatok már szerepelni fognak. A keretszerződés nyomtatható, az - postázás útján - papír alapon is kölcsönösen aláírható.

FONTOS: A keretszerződés semmilyen konkrét megrendelést nem tartalmaz, ezért a regisztráció költség- és kötelezettség-mentesen elvégezhető. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.

Amennyiben bármilyen további kérdésük lenne, keressenek minket elérhetőségeinken, vagy töltsék ki a lenti kapcsolat felvételi űrlapunkat.

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat!

Az űrlap kitöltését követően egy munkanapon belül illetékes munkatársunk keresni fogja Önöket.